X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Cole & Son

COLE & SON TAPET CORALLO , 14

77-40-2980

1.550 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 77-40-2980
Tillverkare Cole & Son
Kollektion Fornasetti
Bredd 53 cm
Längd 1005 cm
Passning Förskjuten
Rapport (Vertikal) 70 cm
Leveranstid 2 - 10 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

Tapet-kollektionen The Fornasetti Collection,

Cole & Son, grundat 1987, har ett unikt rykte som tapettillverkare och har ett brett sortiment av tapetformgivning skapt av de frästa konstnärer och designers de senaste 150 åren. Företagets långa tradition av blocktryck för hand och serigrafi sker nu med de främsta teknologierna och färgerna.

I den här kollektionen presenteras 14 olika motiv skapta av Piero Fornasetti (1913-1988) som specialvaldes av Coles & Son och Barbara Fornasetti, dottern till den stora formgivaren. 

Den italienska visionären Fornasetti var känd för sina surrealistiska målningar och hantverk. Han var en stor anhängare av ”Disegno”, den italienska klassiska traditionen att göra sketcher och rita av, men som Fornasetti lyckades också att sätta sin prägel på genom att tillägga ironi och humor. Han tillhörde genren avant-garde och hans produktion av utsökta föremål, keramik, tyger och möbler, utav vilka några kan hittas på V&A Museum och Metropolitan Museum of Art, är en av 1900-talets största. 

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard