X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET TINGSHUSET, GRÅ

616-04

1.650 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 616-04
Tillverkare Sandberg
Designer Gunnar Asplund
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 45 cm
Längd 1170 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Rulle 0,45 x 11,07 m. Fri mönsterpass. På resande fot för några år sedan hamnade vi i Sölvesborg i Blekinge. Från järnvägsstationen, uppför en liten backe ligger Listers Häradstingshus, som Gunnar Asplund har ritat. Gunnar Asplund räknas som en av Sveriges absolut främsta arkitekter som även nådde stor framgång internationellt. Byggnaden är ett vackert exempel på 1920-tals klassicism. Den orangea putsade fasaden med sitt vackra halvmåneformade glasparti i entrén, gjorde att vi inte kunde sluta titta och förundras. I tingssalen finns ett litet runt fönster som släpper in eftermiddagssolen så ljuset faller på vittnesplatsen. Detta ljus har kallats för "sanningens ljus". I den här tapeten har vi samlat alla hans ritningar till bygget av tingshuset, sett från alla väderstreck, inifrån och ut, upp och ner. Ritningarna tillhör Statens centrum för arkitektur och design."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard