X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET JUSTUS, GRÅSVART

615-03

1.230 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 615-03
Tillverkare Sandberg
Designer Justus Fredrik Weinberg
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 135 cm
Längd 810 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Dimension 1,35×2,70 m. Rapporterbar i sidled. Börja tapetsera från golv för bästa resultat. I arkiven hos Regionarkivet i Göteborg stad, finns en mängd ritningar och skisser från århundranden tillbaka. Att botanisera bland dessa är som att vandra runt på en spännande utställning. Bland alla dokument fastnade vi för en skiss på en vacker port. Den visade sig ha ritats av stadsarkitekten i Göteborg, Justus Fredrik Weinberg, som efterträtt Carl Wilhelm Carlberg i början av 1800-talet. Weinbergs skiss ligger till grund för vår port, som är anpassad till ett nutida rum. Tapetsera Justus med annan tapet runt om och du får en spännande dörr. Om man tapetserar ett par portar bredvid varandra får man en stilig vägg där det arkitektoniska lyfts fram."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard