X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET HIROSHIGES REGNSKYAR, GRÅ

609-09

3.730 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 609-09
Tillverkare Sandberg
Designer Utagawa Hiroshige
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 405 cm
Längd 2430 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Dimension 4,05×2,70 m. Fondvägg. Utagawa Hiroshige (1797-1858) heter den japanska konstnär som är känd för sina vackra träsnitt med landskap och som var en mästare på att skildra regn. I vår tapet har han målat regnskurar vid Nihonbashi- bron, i bakgrunden syns det heliga berget Fuiji som år 2013 blev uppsatt på Unescos världsarvslista. Vi föll för de vackra regnskyarna som andas ett lugn och en skönhet utöver det vanliga. De japanska träsnitten introducerades i Europa först på 1800-talet då Japan öppnades upp för handel med omvärlden. De spännande kompositionerna, de annorlunda motiven och humorn i bilderna gjorde att de påverkade de västerländska konstnärerna stort. Den amerikanska arkitekten Frank Lloyd Wright arrangerade i början av 1900-talet en stor utställning med Hiroshiges bilder. I utställningskatalogen skriver han: De japanska träsnitten är det viktigaste bidraget till konstvärlden någonsin. Röhsska museet i Göteborg, som är Sveriges främsta designmuseum, har en samling på ca 350 japanska träsnitt och det är i deras arkiv vi hittat denna bild av Hiroshige."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard