X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET GUNNARS STOLAR, GRÅSVART

605-01

1.680 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 605-01
Tillverkare Sandberg
Designer Gunnar Asplund
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 45 cm
Längd 1000 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Rulle 0,45 x 10 m. Fri rapportering. Erik Gunnar Asplund som är hans fullständiga namn räknas som en av de ledande arkitekterna i Skandinavien under 1900-talet. Som arkitekt fann Asplund det naturligt att också formge möbler och inredning till byggnaderna. Hos Statens centrum för arkitektur och design hittade vi de fantastiska blyertstecknade stolskisserna och såg direkt en tapet framför oss. En tapet med Gunnars stolar får en humoristisk ton och är samtidigt formmässigt vackert. Originalen härstammar från två olika skisser på stolar som ritades till Stockholms stadshus och för Diedens tjänsterum i Järnvägsstyrelsen. Ritningen tillhör Statens centrum för arkitektur och design."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard