X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET GEORG, VIT

604-04

1.650 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 604-04
Tillverkare Sandberg
Designer von Wright
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 180 cm
Längd 1080 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Dimension 1,80×2,70 m. Rapporterbar i sidled. Vi har länge drömt om att få återge vårt kära tygmönster Georg som tapet. Med ny teknik har vi nu kunnat ge liv åt ännu fler fåglar samt återge alla de oändliga färger och detaljer precis så som originalen ser ut. Fåglarna härstammar från bokbandet Svenska Foglar som gavs ut 1838 på greven Nils Bondes bekostnad. Tre finska konstnärsbröder; Magnus, Wilhelm och Ferdinand von Wright fick i uppdrag att skapa de handmålade fågelmotiven som gjorde dem berömda i Norden. Bröderna von Wright var alla självlärda och mästare på att måla djur och växter. De växte upp i Finland men flyttade senare till Sverige där de skapade de underbara fågelillustrationerna till boken."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard