X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET EISHI, BEIGE

610-01

1.680 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 610-01
Tillverkare Sandberg
Designer Sissa Sundling
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 45 cm
Längd 1038 cm
Passning Rak
Mönsterpassning 104 cm
Rapport (Vertikal) 104 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Rulle 0,45×10,38 m. Mönsterpass varje 104 cm (eller 34 cm). Chobonsai Eishi (1756-1829) heter den japanska konstnären bakom denna triptyk med eleganta kvinnor som fångar insekter i naturen. Vi blev fångade av de utsökta bilderna som innehåller en mängd detaljer såsom syrsor, insektsburar och många vackert mönstrade kimonos. Under många århundraden var Japan stängt för västerlänningar, men då det öppnades upp för handel i mitten av 1800-talet blev det stor efterfråga på japansk konst i Europa. De Japanska träsnitten föreställer ofta vardagliga motiv, ett kök i rörelse, kvinnor som leker med sina barn eller människor som färdas över en bro. Många konstnärer lät sig inspireras, t.ex. Monet, Degas och Renoir av dessa bilder. Det skilde sig radikalt från det traditionella västerländska måleriet, även i fråga om komposition. I Sverige var Carl Larsson en av de som lät sig inspireras och i hans hem i Sundborn finns 37 stycken träsnitt. Röhsska museet i Göteborg, som är Sveriges främsta designmuseum, har en samling på cirka 350 japanska träsnitt och det är i deras arkiv vi hittat dessa vackra bilder."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard