X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET EDEN, GRÅ

612-25

2.060 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 612-25
Tillverkare Sandberg
Designer Sissa Sundling
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 225 cm
Längd 1350 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Dimension 2,25×2,70 m. Fondvägg. Den engelska formgivaren William Morris lät sig inspireras av det indiska formspråket i många av hans mest älskade mönster. Vårt klassiska textil mönster Leonard som med sina tigrar, lejon och elefanter också är inspirerad av det indiska, har blivit till ett signum för Sandberg. När jag tecknade Eden hade jag både Morris, Leonard och det indiska mönsterarvet som inspiration. Eden är ett livets träd vars rötter knyter an till vårt arv, och vars grenar med blommor och blad symboliserar fruktbarheten och det nya. Trädet målades ursprungligen till tapetmönstren Eva och Eden i kollektionen Götheborg. Som digitaltapet skänker Eden dig en plats under trädet för vila och nöje."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard