X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Sandberg

SANDBERG TAPET TANG, BRUN

614-03

1.230 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 614-03
Tillverkare Sandberg
Designer Sissa Sundling
Kollektion Arkiv
Tillverkningsland Sverige
Material Non woven
Bredd 135 cm
Längd 810 cm
Passning Ingen
Mönsterpassning 0 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Dimension 1,35×2,70 m. Rapporterbar i sidled. När jag målade hästarna i Tang kombinerade jag två av mina intressen, hästar och kinesiskt porslin. Under den mäktiga Tang dynastin i Kina (618-907) var hästen oerhört viktig i såväl militära sammanhang som inom poesi, konst och sport och en symbol för skönhet, rikedom och makt. Hästen var så betydelsefull att man gjorde vackra modeller i lergods som följde med i livet efter detta. Under denna period anses kvinnor haft mer rättigheter än under någon annan period och det är inte ovanligt med kvinnliga ryttare på tanghästarna, en av dem hittar du i denna tapet. Med akvarell- färger har jag återskapat den skönhet som höjdes fascinerar. Mönstret återfinns även som textil. / Sissa Sundling"

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard