X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Cole & Son

COLE & SON TAPET TILE , 54

102-12054

1.020 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 102-12054
Tillverkare Cole & Son
Kollektion Geometric II
Bredd 53 cm
Längd 1005 cm
Passning Rak
Rapport (Vertikal) 35 cm
Leveranstid 2 - 10 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Tile är en ny variant av det populära mönstret från kollektionen Frontier med fyra uppdaterade färgställningar utöver den tidlösa svartvita. Detta enkla men ack så populära motiv har en småskalig geometri som passar kräsna modernister perfekt. De fyra nya färgställningarna är marinblått på vitt, sten på vitt, silver på grått och gråmetallic på mullvadsbrunt."

"Inspirationen till Geometric II har hämtats från art déco-arkitektur och -formgivning från olika delar av världen. Kollektionen är framtagen med hjälp av en rad olika tekniker, inklusive digitaltryck, plantryck och screentryck. Geometric II blandar läckra mosaikgolv, lummig tropisk grönska och Miami Beach-inspirerade pasteller med uppdaterade varianter av välbekanta motiv och geometriska former från tidigt 1900-tal."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard