X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
GP & J Baker

GP & J BAKER TYG ROYAL GARDEN LINEN, JEWEL

BP10643.3

1.770 kr / meter
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr BP10643.3
Tillverkare GP & J Baker
Kollektion Historic Royal Palaces
Bredd 142 cm
Rapport (Horisontal) 71 cm
Rapport (Vertikal) 70 cm
Material 46% Bomull 36% Viskos 18% Linne
Leveranstid 7 - 10 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

Designen av detta vackra tryck är del av den prisbelönta kollektionen "Historic Royal Palaces" och hämtar inspiration från trädgårdarna vid Hampton Court Palace, Kensington Palace och Kew Palace. Det florala mönstret påminner om de romantiska blommor som den italienska konstnären Antonio Verrio målade på taket av 'King's Little Bedchamber' i Hampton Court.

GP & J Baker's spännande samarbete med Historic Royal Palaces har producerat en enastående kollektion. Med en historia av nästan tusen år så innefattar kollektionen element av de spektakulära trädgårdarna, arkitekturen och inredningarna av ikoniska byggnader som the Tower of London, Hampton Court Palace, Banqueting House, Kensington Palace, Kew Palace och Hilsborough Castle, alla som ägs av drottningen av Storbritannien.

För att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard