Inredningsstudio

Butik

Loader
0
Cole & Son

COLE & SON TAPET WOODS & STARS, 52

103/11052

1.570 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 103/11052
Varumärke Cole & Son
Kollektion Whimsical
Material Non woven
Bredd 52 cm
Längd 1000 cm
Rapport (Vertikal) 72 cm
Passning Förskjuten
Leveranstid 3 - 10 arbetsdagar
Beställningsvara Ja
Brexit Förseningar kan förekomma på grund av Brexit.
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

Cole & Sons tapeten Woods & Stars är en kombination av två Cole & Son klassiker. Woods & Stars för oss till en sagolik och stämningsfylld värld. Mönstret ger ett charmigt och gåtfullt intryck, med björkliknande trädstammar som vilar bland stjärnorna. Tapeten finns i sju färgställningar från svala neutrala nyanser och metallic-toner till midnattsblått och bläcksvart. Woods & Stars är en del av Cole & Son kollektionen Whimsical som är både nostalgisk och förtrollande. Kollektionen består av en rad magiska tapeter som hämtat inspiration från klassiska sagor och berättelser.

För att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

HAR DU FRÅGOR OM PRODUKTEN?


Vanliga frågor
Köpvillkor
Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard