Inredningsstudio

Butik

Loader
0
Cole & Son

COLE & SON TAPET CIRCUS, 20

93/6020

6.900 kr / rulle
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr 93/6020
Varumärke Cole & Son
Kollektion Geometric II
Material Non woven
Bredd 315 (45 x 7) cm
Längd 300 cm
Passning Repeterbar
Leveranstid 3 - 10 arbetsdagar
Beställningsvara Ja
Brexit Förseningar kan förekomma på grund av Brexit.
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

Tapet-kollektionen Geometric Geometric-kollektionen lanserades hösten 2011 på London Design Festival. Den består av 15 olika motiv, som alla anspelar på det moderna med sina invecklade mönster och livliga grafik. Fabriken där dessa tapeter tillverkas använder sig dock av traditionella tryckningsmetoder. Tapeten Circus En anslående stor skala (315 cm bred x 300 cm hög) av repetitiva tapetvåder, med överlappande flerfärgade harlekiner. Finns även tillgänglig i en enkel grå och monokrom färgskala.  Våderna can upprepas i ett rum, eller användas var för sig. - Säljes i ett set bestående av 7 våder, där varje våd är 45 cm bred och 300 cm hög. Tillsammans bildar de 7 våder ett komplett mönster. Det finns även en möjligt att anpassa mönstrets storlek efter önskan. Kontakta oss vid intresse.

För att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

HAR DU FRÅGOR OM PRODUKTEN?


Vanliga frågor
Köpvillkor
Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard