Inredningsstudio

Butik

Loader
0
Duresta

DURESTA SOFFA TRAFALGAR, LÄDER MEDIUM (L1)

DUR-593-02-L1

79.000 kr / styck
Antal

Modell

Large
Medium
Fåtölj
Fotpall

Produktinformation

Artikelnr DUR-593-02-L1
Bredd 184 cm
Djup 109 cm
Höjd 93 cm
Tillverkare Duresta
Tillverkningsland England
Tillverkning Handtillverkad
Sittbredd 160 cm
Sittdjup 62 cm
Sitthöjd 53 cm
Leveranstid 12 veckor
Beställningsvara Ja

Beskrivning

Duresta har sedan starten 1938 tillhandahållit handgjorda soffor i brittisk stil. Durestas soffor lovar dig en fantastisk upplevelse av komfort, kvalitet och en imponerande bredd av olika tyger att välja bland. Soffor och fåtöljer är mer än bara funktionella ting, de spelar en avgörande roll i att skapa rummets karaktär och känsla. Tyget skärs för hand, mönster matchas för hand för att gå precis söm i söm. Durestas tyger handplockas från världens alla hörn för att fånga globala inredningstrender och unika mönster. Durestas soffor är av hög kvalitet, harmoniska proportioner och ger dig en unik möjlighet att välja just det tyg som passar din stil och personlighet. Välj bland hundratals olika tyger från världens bästa tygleverantörer.

Trafalgar ingår i National Trust-kollektionen hos Duresta. Varje köp från denna kollektion hjälper organisationen National Trust med bevarandet av kulturhistoriska engelska byggnader, som exempelvis Knole i Kent.

Denna möbel går att beställa i tyg samt läder.

Pris exklusive tyg.

Denna möbel tillverkas för hand efter din beställning, vilket skapar en unik och personlig pjäs i linje med dina önskemål.


HAR DU FRÅGOR OM PRODUKTEN?


Vanliga frågor
Köpvillkor
Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard