X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0
Colefax & Fowler

COLEFAX & FOWLER TYG HASLEMERE, BEIGE

F3822/01

1.530 kr / meter
Pris > 2000 -10%
Rabatt: > 5000 -15%
Totalt
Antal

Välj utförande:

Produktinformation

Artikelnr F3822/01
Tillverkare Colefax & Fowler
Kollektion Haslemere
Material 100% Linen
Bredd 144 cm
Mönsterpassning 85 cm
Leveranstid 2 - 4 arbetsdagar
Fraktkostnad FRI FRAKT över 500 kr

Beskrivning

"Haslemere härstammar från en specialbeställd handmålad panel som vi har kunnat återge med hjälp av digitaltryck. Detta gör det möjligt för oss att behålla den imponerande effekten av en storskalig blom och all delikatess av konstnärens handstil. Valet av blommor ger detta tryck en charmig prestigelöshet. Hortensior sänder ut sina generösa pom pom-blommor från en central förgrening över spår med klättrande klematis och kaprifol. Allt är inspelat med precisionen av de finaste botaniska målningarna. Detta är en verklig originalblom som har gott om potential med att bli en modern klassiker som centrum för både stora eller informella scheman."

Genom att färger varierar från skärm till skärm, kan vi inte garantera att färgerna som visas på våran hemsida är fullständigt representativa av våra produkter. Vi rekommenderar således att ni beställer ett klipprov innan beställning.

Våra tapeter och tyger är beställningsvaror som beskärs och trycks för hand strax efter er beställning och skickas därefter personligen ut till er som kund. Vid komplettering av tapeter, dubbelkolla med oss vilket färgband ni har beställt tidigare. Läs mer i våra Köpvillkor.

Har du frågor om produkten? Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard