Inredningsstudio

Butik

X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0

VANLIGA FRÅGOR

Öppettider

 

Vad är era öppettider?
Vårt showroom är öppet måndag-fredag 11.00-18.00 samt lördagar 11.00-16.00 och kundtjänst samma tider! Du kan besöka oss på plats, maila eller ringa oss så svarar vi så fort som möjligt!

 

Ordrar och frakt

 

Till vilka länder levererar ni till?
Vi levererar våra produkter över hela världen!

Vad kostar det att skicka varor inom Sverige?
För våra mindre produkter samt tapeter och tyger har vi fri frakt i hela landet! För större möbler kan fraktpris variera och det är bara att skicka iväg en förfrågan till info@brittfurn.se för att få ett pris.

Vad kostar det att skicka varor utanför Sverige?
För våra mindre produkter samt tapeter och tyger baseras fraktpriset på vilken vikt ordern har. Summan kommer att visas i “check out”. För större möbler kan fraktpris variera och det är bara att skicka iväg en förfrågan till info@brittfurn.se för att få ett pris.

Var är mitt paket?
Kontakta oss via info@brittfurn.se eller 08-661 70 80 så förser vi dig med en spårningslänk.

Varför får jag inget kollinummer när jag väljer "hämta i butik"?
Har du beställt ditt paket med tjänsten (hämta i butik) så får du inget spårbart kollinummer, du får dock ett trevligt samtal eller mail när ditt paket är klart att hämtas i butiken.

Kan jag ändra/komplettera min beställning efter den blivit lagd?
Med lite tur går det att ändra beställningar, men viktigt att du hör av dig så fort som möjligt. Det går alltid bra att komplettera dina beställningar.

Hur levereras min order?
Om man inte valt att hämta i vår butik så skickas tapeter och tyger samt mindre produkter med Postnord och kan hämtas ut vid ombud. Leverans av större varor sker efter en överenskommelse mellan dig och Brittfurn.

Retur och reklamation

Hur fungerar returer hos er?
Alla produkter förutom de möbler som finns i vårt showroom är beställningsvaror och går således inte att returnera till våra huvudleverantörer. För de varor som inte är beställningsvaror gäller 14 dagars öppet köp från det att du fick varan i besittning. För mer information och för att se vilka varor som täcks av ångerrätten, vänligen se våra köpvillkor här.

Mitt paket var skadat när jag tog emot det, vad gör jag?
Om din order anländer skadad eller om du upptäcker ett fel med ordern så måste du höra av dig till oss innan du returnerar paketet. Retur får inte ske förrän en överenskommelse med Brittfurn har skett.

Sortiment

Om jag inte hittar en tapet eller tyg av ett varumärke ni säljer, kan det finnas ändå hos er?
Ja det är mycket möjligt! Våra leverantörer släpper en mängd nya produkter hela tiden och ibland så händer det att vi inte hunnit lägga upp dessa på vår hemsida. För att ta reda på om vi har en specifik produkt så är det bara att kontakta oss.

Hur vet jag hur många rullar av en tapet jag behöver?
Vid varje tapet vi säljer så finns det en funktion som heter “tapetkalkylatorn”. Genom tapetkalkylatorn så kan man skriva in de mått på rummet som ska tapetseras och där räknar kalkylatorn ut hur många rullar som behövs. Notera dock att detta bara är en ungefärlig beräkning och vi rekommenderar alltid att råda med en målare för att vara på den säkra sidan.

Stämmer era bilder med färgerna på produkten i verkligheten?
Vi kollar alltid våra bilder mot verklig vara för att säkerställa att färgen stämmer med det som visas på hemsidan. Eftersom färgen kan skilja sig beroende på vilken skärm man har kan man ibland uppleva att produkten har en annan nyans än vad som visas på skärmen. När det gäller tapeter och tyger så rekommenderar vi därför att först köpa ett klipprov!

Finns alla varor på hemsidan även i er butik?

I vårt showroom har vi ett urval av möbler och belysning samt en mängd prover på tapeter, tyger och andra material. Tyvärr har vi inte möjlighet att ha alla produkter i vår butik men kontakta oss gärna om du letar efter en specifik produkt för att ta reda på om den finns i butik.


Inredningstjänster

 

Jag funderar på att göra om hemma och undrar vilken hjälp jag kan förvänta mig av er?
På Brittfurn ser vi inga projekt som för små eller för stora. Vi jobbar med allt från designkoncept till skräddarsydda möbler och totalrenoveringar. Läs gärna mer om våra inredningstjänster här.

 

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard