X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

INREDNINGSTJÄNST


Vi erbjuder skräddarsydda inredningslösningar för privata och offentliga miljöer. Utifrån dina behov kan det innebära allt från en totalrenovering till ett möblemangsförslag. De vanligaste faserna för våra inredningsprojekt hittar du nedan.

1. INITIALT MÖTE

På första mötet diskuterar vi inredningsprojektets omfattning. Tillsammans kartlägger vi din personliga stil, samt undersöker vilken känsla och funktionalitet du är ute efter. Vårt fokus ligger alltid på att skapa sofistikerade utrymmen som reflekterar din personlighet och livsstil.

 

2. UPPMÄTNING

Vi kommer sedan att utföra mätningar på plats, där vi bedömer den befintliga situationen av samtliga utrymmen och tar hänsyn till framtida förändringar. Mätningarna tillåter oss att tidigt identifiera begränsningar i respektive utrymme. Dessa mätningar skissas upp i en CAD-ritad planlösning. 

 

3. PLANLÖSNING

Med hjälp av våra CAD-ritningar, och/eller befintliga arkitektritningar, kan vi hjälpa dig att optimera layouten av ditt hem. Hänsyn tas då till framtida arkitektoniska förändringar, möblemanget och dess placering. Olika alternativ till planlösningar presenteras sedan.

 

4. KONCEPTUTVECKLING

I det här skedet börjar vi blåsa liv i designen, där vi konkretiserar dina funktionella och estetiska behov. Vårt designteam utför en konceptualisering av utseendet, färgpalletter, materialval, texturer och mönster, så att du kan se, känna och förstå visionen.

 

5. DOKUMENTATION

Brittfurns team kommer noggrant att ta fram dokument och ritningar för skräddarsydda möbler, byggnadssnickerier och måttbeställda inredningssnickerier. Detta säkerställer att projektet får detaljerade dokument som fungerar som underlag för prissättnings- och byggnationsprocessen.

 

6. UPPHANDLING

Vi undersöker vilka entreprenörer lämpar sig bäst för ditt projekt. Vanligtvis består upphandlingsprocessen av en diskussion om projektets omfång, för att sedan hitta rätt entreprenad för rätt pris. Utifrån din budget och dina preferenser hjälper vi att välja rätt team för dig.

 

7. PROJEKTLEDNING 

Under konstruktionen och renovationen genomför vi regelbundna besök för att stödja involverade entreprenörer i inredningsprojektet. Framstegen, felsökningar och kvalitén kontrolleras ständigt. När den sista konstruktionsfasen är slutförd genomför vi en sista kvalitetskontroll.

 

8. MÖBLEMANG & DEKORATION

Tillsammans tar vi fram ett möblemang som reflekterar dina behov och preferenser, med unika pjäser från vårt nätverk av välrenommerade leverantörer. Utöver detta kan du även få allt från skräddarsydda möbler till belysning, mattor, konst och andra diverse inredningsaccessoarer.

 

9. FRAKT & INSTALLATION

I den sista fasen av produktionen koordinerar vi leveransen och installationen för en smidig inflyttning av dina möbler i linje med tidigare överenskommelser. Vi erbjuder även en stylingtjänst som försäkrar att ditt hem ser ut som ett inslag i ett inredningsmagasin.

 Se våra tidigare projekt, läs mer om vår prissättning eller kontakta oss nedanför.


KONTAKTA OSS

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard