X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

DESIGNA DINA SOFFOR & FÅTÖLJER

Just nu har vi 10% rabatt på samtliga soffor och fåtöljer. Möblerna går att skräddarsy till unika utföranden genom vårt sortiment av tyger och skinn. I samband med kampanjen erbjuder vi även en halvtimmes fri rådgivning där vi tillsammans skapar din drömsoffa eller fåtölj. Sväng förbi vårt showroom eller kontakta oss för att boka tid i vår designstudio. Kampanjen gäller till och med den 15:e september 2019.


LÄR KÄNNA VÅRA VARUMÄRKEN

Genom åren har vi jobbat med några av de bästa hantverkare i England och är stolta över att samarbeta med väletablerade varumärken. 


Foto: George Smith möbeltapetsering

De exklusiva möblerna från George Smith går från ritning till färdig produkt i Cramlington i norra England. Den berömda möbeldesignern George Smith som verkade under tidigt 1800-tal har fortsatt att influera möblernas utformning med stilar som han hämtade från bland annat neoklassicism, goth, den etruskiska civilisationen och Kina. George Smith lägger stort värde vid hållbara material och de väletablerade tekniker som de använder vid tillverkning har finslipats genom generationer. Möblerna från George Smith kan skräddarsys efter önskemål där både storlek och detaljer går att omforma. 


SOFFOR

FÅTÖLJER


Våra vackra tygsoffor och fåtöljer kommer från Duresta i Nottinghamshire i England där de sedan 1938 har tillverkats för hand av skickliga yrkesmän. Går man nära en möbel från Duresta kan man se med vilken precision mönsterpassningen har genomförts. Den klassiska engelska stilen har alltid varit Durestas kärna men där den unika och personliga prägeln återfinns i samtliga produkter. Deras soffor och fåtöljer är både behagliga att titta på och bekväma att sitta i. Tygerna är välkända för sin kvalitét och finns i hundratals olika mönster och färger.


SOFFOR

FÅTÖLJER


Brittfurns skinnsoffor och fåtöljer tillverkas för hand i Lancashire i nordvästra England och möblerna har en kvalitétskänsla som är svår att uppnå utan hantverk. Att slå sig ner i en äkta handgjord Chesterfield-, Hatfield-, eller Chartwell är definitionen av hur en engelsk möbel ska upplevas. Materialen är noggrant utvalda där såväl träslag som skinn håller världsklass. Samtliga modeller av soffor och fåtöljer finns i 18 olika färgnyanser där somliga även går att måttanpassa.

 SOFFOR

FÅTÖLJER


Har du frågor gällande våra möbler eller vill boka in ett möte för rådgivning i vårt showroom? Vänligen kontakta oss nedanför.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard