Inredningsstudio

Butik

Loader
0

OM OSS

Brittfurn är en inredningsbyrå som arbetar med arkitektur, design och möbler. Vi är välkända för vår originalitet, vårt öga för detaljer och för vår kvalitét. I över 30 år har vi utvecklat en personlig och skräddarsydd approach för att förvandla kunders visioner till verklighet. Vi jobbar nära dig som kund för att verkligen förstå hur du föreställer dig ditt hem och hjälper dig att upptäcka samt konceptualisera dina estetiska visioner. Resultatet mynnar ut till genomtänkta, funktionella och vackra utrymmen som passar din livsstil och som skapar den där “hemma”-känslan. 

Mitt i centrala Stockholm ligger vårt showroom och butik som erbjuder ett internationellt utbud av möbler, textilier, tapeter, belysning, och inredningsaccessoarer. Genom samarbeten med leverantörer från hela världen så har vi möjlighet att tillverka möbler som säljs exklusivt hos Brittfurn såväl som skräddarsydda arrangemang och inredningstjänster.   

Inget jobb är för stort eller för litet! Vårt team av talangfulla designers har genomfört en mängd projekt av olika storlekar, både i privata och kommersiella miljöer. Oavsett om det handlar om en totalrenovering, en skräddarsydd möbel, eller rådgivning inom dekoration så finns vi där för att hjälpa till! Vår passion för exceptionellt hantverk, vacker design och genomtänkt funktionalitet försäkrar att de produkter och tjänster vi levererar är av högsta kvalitét.


KONTAKTA OSS

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard