Inredningsstudio

Butik

Loader
0

UNDERSKATTADE INREDNINGSDETALJER MED LYSANDE POTENTIAL

Se alltid lampan som en egen pjäs när du inreder och inte endast som en ljuskälla, men få saker kräver så lite ansträngning och ger en sådan märkbar effekt som att variera belysningen i ett rum.

Kelly Wearstler
Visual comfort

Till vänster lampa från Kelly Wearstler. Den högra bilden visar en armatur signerad Visual Comfort.

TAKLAMPOR

De grandiosa taklamporna har fått en undanskymd roll och har setts allt mer sporadiskt de senaste decennierna, men när det kommer till inramning av utrymmen är ljuskronorna oslagbara. De klassiska kristallkronorna i all ära men nu kan du även finna en uppsjö av takkronor i moderntappning för alla inredningsstilar och hem. Delightfull, Aerin och Kelly Wearstler är bara några av de aktörer som erbjuder ett brett designspektra av den spektakulära ljuskronan.


Delightfull Takkrona

LAMPSKÄRMAR

Att byta lampskärmar är ett enkelt men effektfullt sätt att förändra upplevelsen av ett rum. Utforska den nya lampskärmens material och de inbyggda möjligheter till förändrad ljussättning och unna dig att leka med samt ta till vara de nya skuggorna som flyttat in. Eftersträvar du en mer påtaglig förändring så experimentera med färg, storlek och form på skärmarna för att skapa en ny känsla i rummet.

Kelly Wearstler
Aerin
Kelly Wearstler

För fler frågor om takbelysning, tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard