Inredningsstudio

Butik

Loader
0

PÅ TAPETEN 2018

Sandberg Tapet Hassel

BLOMMOR OCH BLAD

Ett välbeprövat sätt att förnya hemmet är att tapetsera om. Blomsterprakt i alla dess former kommer pryda väggarna under 2018, stort som smått. Blomstertrenden går som hand i hand med den gröna trenden, som smög sig in under förra året och nu växer sig allt starkare. Den mönstrade maximalismen är lekfull men samtidigt elegant. Ett av många exempel är Sandberg som i mars lanserade tapetserien Arboretum, en botanisk kollektion med organiska mönster och grönskan i fokus. I serien återfinns elva nya designs inspirerade av arter i lummiga arboretum och färgsprakande blommande ängar. Tropiska mönster är också helt rätt, 2018 står naturen i centrum på tapeterna. Är du inte redo för en egen botaniskträdgård i hemmet använd det beprövade knepet med att tapetsera en fondvägg för att integrera blomster i rummet.

Cole & Son Tapet Palm Jungle

TAPETER MED NATURMÖNSTER - STORT SOM SMÅTT

För den som inte önskar så mycket färg så behöver stora mönster behöver inte betyda mycket färg välj i så fall beiga tapeter som gör en comeback. Det finns gått om nedtonade tapeter med stora mönster, som visar sig beroende på hur ljuset faller, ett subtilt sätt att anamma trenden.

Boråstapeter Tapet Toile De Jouy

TAPETER MED STORA MEN NEDTONADE MÖNSTER

Förutom grönt är varma, brända toner helt rätt 2018. Olika nyanser av smutsgult, rosa och terrakottatoner ger en romantisk och ombonad känsla. Rosa har fortfarande en huvudroll i inredningen under året och har flyttat från sovrummet till alla hemmets rum. Tapeterna får gärna ha en matt och sammetslen yta. Kombinationen puderrosa och smutsgult kommer synas i år, både i inredningen och på våra kläder.

Morris Co Tapet Windrush Dark Red Brick

Behöver du hjälp med att hitta rätt tapet? Kontakta oss nedanför så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard