Inredningsstudio

Butik

X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0

HÅLLBAR INREDNING:
EN TIDLÖS TREND

En trend som är här för att stanna inom många områden är Eco-trenden. Att investera i hållbar inredning producerad i högkvalitativa material är ett sätt att bidra till att minska konsumtionen.

INREDNINGENS LIVSLÄNGD

En möbelslivslängd och materialet som möbeln produceras i är två viktiga aspekter när det kommer till att minska konsumtionen. Gedigen-, genomtänkt produktion och slitstarka naturmaterial som tål påfrestningar är en förutsättning för att möblerna skall hålla i decennier. Att välja klädda möbler i material såsom skinn och läder som tål yttre påfrestningar samtidigt som det åldras vackert, är en bra idé för dig som vill inreda hållbart. Undvik konstmaterial, exempelvis konstläder och alla typer av plastmaterial som dels har en negativ klimatpåverkan men också kan innehålla ämnen som påverkar vår hälsa negativt.

Paxton Chair
Jonathan Charles Loveseat soffa
Duresta Panther

MÖBELNS INNEHÅLL

Innan du köper klädda möbler, undersök stoppningen, det finns naturstoppning i form av kokosfibrer, tagel och rågstrå med mera. Den klassiska möbeltillverkaren George Smith skapar sina handgjorda möbler utifrån dina preferenser vad det gäller både material och stoppning, så din investering gynnar både dig och miljön. Möbler i massivt trä är tåliga och går att formge i oändliga variationer. Tack vare tillgången till olika träslag och otaliga ytbehandlingar kan trämöbelsutformning variera från det traditionella till det moderna, utan att ge avkall på kvaliteten.

Coir fibrer

Kokosfibrer "Coir" används t.e.x av våran leverantör George Smith för deras mer hållbara möbler.


Vill du har ytterligare information om våra produkter, vänligen kontakta oss nedan.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard