Inredningsstudio

Butik

Loader
0

FUNKTIONELL FÖRVARING

Funktionell förvaring är en vardagshjälte i alla hem, oavsett om möbelpjäserna är inbyggd eller fristående, så bidrar den till en ordnad hemmiljö. Dessutom hjälper dig en genomtänkt förvaringslösning dig att spara tid. Förvaring behöver inte vara tråkigt, valmöjligheterna är många, frottera mellan bokhyllor, sideboards och vitrinskåp eller skräddarsy din ultimata möbel.

Jonathan Charles bokhylla

TÄNK STRATEGISKT

Om du redan har förvaringsmöjligheterna se till att använda dem smart, tänk att du spelar Tetris! Inte att förglömma är att använda mindre förvaringsutrymmen för småsaker. Det kan vara lådor, skålar eller skrin för att förvara saker så som växel, nycklar, sladdar eller fjärrkontroller. Funktionell förvaring innebär även att du strategiskt förvarar de saker du använder ofta i hand- eller ögonhöjd, medan saker som du sällan använder placeras på mer svåråtkomliga ställen. Undvik att pressa in saker i skåp som gör det svårt att kunna komma åt och ställa tillbaka.  

Jonathan Charles Art Deco Imperial Mahogany Salon Cabinet 540003-IPM

När det kommer till förvaring är skräddarsydda möbler det optimala då du tillåts förverkliga ditt personliga designkoncept ändamålsenligt med dina behov för förvaring. Skräddarsydda möbler tillåter flexibilitet i konstruktionen av möblerna ger dig exceptionella möjligheter när det kommer till att påverka möblernas funktion. Gör justeringar i estetik, lägg till eller ta bort lådor, dörrar, skåp och hyllor eller förändra stoleken helt på möbeln. För många kan just storleken på skåp och hyllor ställa till det, överväg noga vilka möbler du prioriterar och rensa ut saker du inte behöver.


Behöver du rådgivning om förvaringslösningar? Tveka inte att kontakta oss. 

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard