X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0
0

TV-BOKHYLLA

Klienten hade som vision att göra en mötesplats på sitt kontor som var varmt och inbjudande. Dessutom skulle rummet presentera kundens historia och intressen. Det resulterade i att vi jobbade med bokhyllor som kunde fylla upp dessa önskemål. Utöver detta ville man kunna visa presentationer på en skärm utan att förstöra atmosfären i rummet. Valet blev därför att göra en tv-sektion med faux-böcker. Bland dessa konstruerades hyllorna på ett sådant sätt att de tillåter en att enkelt visa eller gömma tv:n.

TV-Bokhylla

TV-Bokhylla Detalj
Standard Cherry och Faux Böcker


För att kunna producera en bokhylla som både är multifunktionell men också utstrålar värme och komfort, valdes de engelska mästerhantverkarna från R.E.H. Kennedy. Deras sinne för detaljer resulterade i en bokhylla som inte enbart uppfyllde de praktiska funktionerna utan även kompletterade kontoret med en ny nivå av ståtlighet.

Hyllan innefattar två mindre sektioner för att visa upp skulpturer vilket ger en fantastisk dekorativ effekt. Som alltid använder R.E.H. Kennedy sig av traditionella, och numera även sällsynta, träimpregneringstekniker som var populära under den Viktorianska eran. I två veckor polerades det massiva körsbärsträet för att få fram en hög glans och kattögoneffekt.

TV-Bokhylla

Har du frågor gällande våra tjänster eller vill du boka in ett möte i vårt showroom? Kontakta gärna oss nedan.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard