Inredningsstudio

Butik

Loader
0

SALTSJÖBADEN VILLA


Kort efter att den välkända arkitekten Tore E:son Lindhberg designat Engsholm slott började han, år 1919, drömma en villa i klassisk stil intill vattnet. Över ett sekel senare fick vårt team uppdraget att förvandla hela interiören och exteriören till ett charmigt familjehem. Med fyra småbarn så fick praktikalitet en naturlig roll vid utformandet av varje rum. Från tidigare formella och outnyttjade rum såsom matsal, vardagsrum och bibliotek, till en mysig vinterträdgård, sällskapsrum för hela familjen och lekfulla ytor för de yngsta.


En övervägande grå och blå färgpalett fick genomsyra för att modernisera inredningen och för att få fram avslappnade och varma utrymmen. Antika och moderna verk har har fått komplettera varandra för att framhäva kombinationen av gammalt och nytt. De flertal utomhusplatser bland trädgårdarna förenar interiören med exteriören och lekstugan, gungorna, och studsmattan skapar en idyllisk utomhusmiljö för barn.

Slutfört: Juni 2020
Plats: Saltsjöbaden

Fotograf: Joachim Belaieff


VI HJÄLPER DIG MED DIN INREDNING

Har du frågor gällande våra tjänster eller vill ha mer information om hur vi jobbar? Kontakta oss nedanför för ett första möte.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard