Inredningsstudio

Butik

Loader
0

HERRGÅRD I STENINGE

Brittfurn fick i uppdrag att inreda delar av Steninge Slotts stenlada med anor från 1800-talet. Kunden ville bevara fastighetens befintliga rustika känsla men utforma en välkomnande mötesplats för gäster. Den öppna planlösningen gav oss möjligheten till kreativa lösningar där byggnadens klassiska charm kompletterades med elegant engelskt hantverk.

Mulberry Tyg Flying Ducks och Standard Cherry Trä

 

 

 

Soffan tapetserades med det tidlösa mönstret Flying Ducks från Mulberry Home för att lyfta fram byggnadens historiska vingslag. Mönstret kompletteras med de klassiska persiska mattorna, kombinerat med iögonfallande detaljer etableras en lyxig tillika gemytlig atmosfär. 

 

 

För att bevara rummets harmoni balanserades dekoren med ett bord i mörkt, franskpolerat körsbärsträ och en klubbfåtölj i handpolerat läder. Resultatet, en miljö genomsyrad av diskret elegans skapad med hjälp av inredningens flerdelade lager.


FÄRG & MATERIALVAL

Naturmaterial i kombination med den neutrala färgpaletten som utgår från Cognacs brunt, binder ihop den rustika arkitekturen med den exklusiva inredningen. För att skapa traditionella variationer i det nästintill analoga färgschemat användes subtila inslag av mossgrönt och guld.

 

Standard Cherry

Cognac Leather

OCHRE

Ochre

Brass

Brass

 

 


Har du frågor gällande våra tjänster eller vill du boka in ett möte i vårt showroom? Kontakta oss gärna.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard