Inredningsstudio

Butik

X

Följ vår resa

Följ vårt nyhetsbrev för att bli den första som får Brittfurn inspiration, nyheter och erbjudanden!

Din mailadress kommer inte användas för några andra syften eller delas med någon tredje part.

Loader
0

MANNAGRYNSKVARNEN

I charmiga Nacka ligger den historiska Mannagrynskvarnen från 1920-talet där byggnadens yttre bevarats medan kvarnen byggts om till bostäder. Vi fick i uppdrag att fräscha upp köket till den 124 kvadratmeter-stora lägenheten med sin imponerande utsikt över vattnet och blick mot Djurgården. Området kännetecknas av sin industriella känsla med den mäktiga kvarnen som mittpunkt. Genom att riva det tidigare köket blev vår prioritet att se till att den nya designen kompletterade både den befintliga arkitekturen och kundens färgglada vision. Tillsammans med kunden, som var öppen inför alla spännande möjligheter ett skräddarsytt kök kan innebära, tilläts vi att utforska idéer kring planlösning, material och installation. Det platsbyggda köket med dolda maskiner och maximerad förvaring tillåter rummet att fungera praktiskt såväl som estetiskt tilltalande. Definierande för köket är de skräddarsydda skåpen som förmedlar en varm och modern känsla. Genomgående är köket utrustat med slitstark sten med kraftig ytbehandling för att kunna tåla diverse arbeten i köket. Den subtila helheten utmärks genom variationerna i material som den borstade mässingen, stenen, träet, detaljerna i metall och den livfulla färgen i teal. Rummet utstrålar glädje och lekfullhet med en sofistikerad, industriell touch. Resultatet är ett modigt kök genomsyrat av karaktär och personlighet.

Slutfört: December 2019
Plats: Nacka, Stockholm

Typ av projekt: Köksrenovering
Fotograf: Joachim Belaeiff

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard