Inredningsstudio

Butik

Loader
0

KUNGSGATAN

Investmentbolaget efterfrågade en kreativ helhetslösning för sitt nya kontorslandskap med ett inredningskoncept som skulle spegla deras moderna profil i en klassisk miljö. Möblemanget behövde inbegripa smarta lösningar för att tillgodose företagets behov av att kunna använda tekniskutrustning vid sammanträden, kundmöten och projekt.

Kontorsinredning för Riskkapitalsbolag

Arbetsrummet utformades för att mindre projektgrupper skulle kunna jobba nära varandra med utökat kunskapsutbyte. Det måttbeställda skrivbordet i nyansen Standard Cherry producerades i massivt trä och skräddarsyddes med ett inbyggt fack för eluttag i mitten av möbeln. Dem användarvänliga arbetsstolarna från Gainsborough tillförde engelsk elegans och lämpade sig för långa arbetsdagar. Lampan, Delightful Ike, måttanpassades och konstruerades efter arbetsbordets storlek och bildade en övergång från det klassiska till det moderna. För att lyfta företagets profil ytterligare användes den futuristiska tapeten Lux i kork från Nobilis. Den kubistiska tavlan handplockades med intentionen att betona ett intresse som ligger företaget varmt om hjärtat, musik.


KONFERERA MED STIL

Konferensrum för Riskkapitalsbolag

Kundens vision var att konferensrummet skulle representera företaget och vara en inspirerande men trygg miljö för att fatta beslut. Det båtformade konferensbordet med inslag av grönt läder måttbeställdes och utrustades med smarta lösningar i form av inbyggda utrymmen för eluttag. Träpartierna i bordet liksom dem skräddarsydda elementskydden går i Standard Cherry, färgen användes genomgående för att binda ihop de olika rummen. Valet av konferensstolarna från Gainsborough rättades efter att företagets kunder skulle få god komfort och en naturlig plats vid beslutsbordet.

R.E.H. Kennedy Konferensbord Skiss

SOFISTIKERAD ATMOSFÄR

Riskkapitalsbolag lobby inredning

Empire bord med Geffrye Tub Chairs

Lobby Moodboard


I loungen jobbade vi utifrån två riktlinjer: identitetsskapande och komfort. För att skapa en välkomnande mötesplats användes en inbjudande soffa från Chesterfield i handvaxat konjaksläder. Soffan specialdesignades för att öka komforten vilket resulterade i en lägre, djupare och mjukare utformning än vanligt. Den iögonfallande lampan Matheny från Delightful speglade företagets medvetenhet och gav rummet ett dramatiskt lyft.

Det förgyllda bordet Ikaro handplockades dels för att tillföra rummet en uppseendeväckande inredningsdetalj och dels för att framhäva taklampan. Bordet balanserades med nedtonade Geffrye fåtöljer.


I FOKUS

Sideboard

För smakfull och funktionell förvaring måttbeställdes en byrå från R.E.H Kennedy. Vid sidan av placerades stolar från Jonathan Charles, klassisk design med modern funktion utan att tumma på hantverket. Som komplementsbelysning valdes diskreta bordslampor från Heathfield.

Stol Empire Angel Arm Chair Bendetaljer
  • Produkt hittades ej

Visa produkt


Behöver du hjälp med din inredning? Kontakta oss via kontaktformuläret nedanför så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard