Inredningsstudio

Butik

Loader
0

PROCESS


Även om alla projekt är unika så har flera års erfarenhet av arbete inom inredningsdesign och arkitektur resulterat i en strukturell designprocess.

ETT FÖRSTA MÖTE


Första mötet är en kostnadsfri rådgivning och ger oss en chans att diskutera förutsättningarna för projektet. Det kan handla om önskat resultat, budget, tidsram och potentiella externa aktörer som behöver involveras. Att göra om sitt hem kan kännas intimt och vi vill att du ska känna dig säker på att vi är rätt val för dig och ditt projekt! Mötet ger dig en chans att träffa vårt team, diskutera idéer och få information om hur vi jobbar.

 

 

PLATSBESÖK


Under platsbesöket inspekterar och mäter vi utrymmet. Det här tillåter oss att tidigt i processen identifiera möjligheter och begränsningar för att kunna ta nästa steg, med en bättre förståelse för platsen. När vi har gjort en utvärdering så förbereder vi en offert baserat på vad vi anser behöver involveras i projektet samt ett beräknat tidsomfång.

 

 

PLANERING AV PLANLÖSNING


En ordentlig planering av planlösning hjälper oss att förbättra och utnyttja platsen till fullo. Det är efter detta som vi kan föreslå ett passande möbelarrangemang och eventuella skräddarsydda snickerier. Efter många års erfarenhet av har vi byggt upp en förståelse inför kunders behov och önskningar vilket reflekteras i våra ritningar.

 

 

KONCEPTUTVECKLING


Genom att tidigt utveckla ett koncept får du som kund en chans att se, känna och förstå vår vision för det hem vi tänkt skapa för dig. Vårt fokus är alltid att skapa sofistikerade miljöer som matchar med våra kunders personlighet och livsstil. Vid det här steget presenterar vi moodboards och materialprover.  

 

 

DESIGNDOKUMENTATION


Designdokumentationen låter oss sätta ett korrekt pris och konstruera ditt projekt. Det innebär en dokumentation av all teknisk dokumentation, ett schema över inventarier, material och andra tillbehör, samt koordination för anbudsförfarandet. Genom åren har vi utvecklat ett ledande team av konsulter för att uppnå bästa möjliga resultat för ditt projekt.  

 

 

VAL AV UTFÖRANDEN


Vår studio ser vi som ett användbart komplement till våra projekt. Vi har brett sortiment av varor som ofta uppdateras i både material och produkter. Studion tillsammans med vår expertis beträffande nationella och internationella leverantörer skapar en stabil grund för en övergripande estetik inför våra projekt. Det säkerställer även att vi alltid är vaksamma på trender och innovationer på marknaden.

 

 

VAL AV MÖBLER


Tack vare våra pålitliga leverantörer har vi tillgång till exceptionella möbler, material och konstverk. Det breda nätverket av leverantörer världen över har vi byggt upp genom åren och möjliggör att vi kan skräddarsy tjänsten så att möblerna verkligen passar ditt personliga hem.  

 

 

SKRÄDDARSYDDA MÖBLER


Vi samarbetar nära våra tillverkare för att producera skräddarsydda möbler och accessoarer av den finaste kvalitén. Dina preferenser för funktion, design, material och storlek tas noga i beaktning. Det kan både handla om att skapa något ur en befintlig kollektion eller också något helt unikt.

 

 

PROJEKTHANTERING


Vi strävar efter att göra renoveringsprocessen så smidig som möjlig och ger därför alla som är involverade i projektet kontinuerlig support - ofta på plats. Vi finns där genom hela processen för att säkerställa leverans, installation och kvalitét och utlovar ett engagemang och en närvaro ända fram till att de sista detaljerna är på plats!  

 

 BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT PROJEKT?

Fyll i enkäten nedanför så återkommer vi så snabbt som möjligt!

Varukorg

Total inkl. ev. rabatt0 kr

Kassa
Läs produktinfo Lägg i moodboard